Surfer
WorldSkyCruise | Privé jet rondreizen
 • Welkom aan boord

  Vergezel ons als we de wereld als nooit van te voren verkennen. Een multi-bestemming rondreis in onze eigen luxe en comfortabele max 14 passagiers privé jet met onze persoonlijke piloten en hosts. WorldSkyCruise maakt het verrassend betaalbaar!.

 • Geniet, u bent onze gast

  Geen lange rijen, vervelende controles of rompslomp met uw bagage. Wij zorgen er persoonlijk voor dat u zich vertroeteld zult voelen en zintuigen tekort komt. Reizen zoals het eigenlijk bedoeld is.

 • Easy Western

  Reis op een adembenemnde manier met ons mee naar world-class bestemmingen in het Westen van de USA. Geniet van alle verrassingen en beleef onvergetelijke momenten.

  Lees meer

WorldSkyCruise Easy Western

Los Angeles - Las Vegas - San Francisco

We kunnen slechts een beperkt aantal mensen meenemen dus wees er snel bij! Onze eerste WorldSkyCruise staat gepland voor juli 2018. We reizen dan naar world-class bestemmingen in het Westen van de Verenigde Staten. Las Vegas, Hoover Dam, Grand Canyon, Los Angeles, Hollywoord, Santa Monica, Merced, Yosemite National Park en San Francisco.
In onze eigen max 14 passagiers privé jet, met uw eigen piloten en hosts. We zullen de reistijd en rompslomp minimaliseren en uw ervaringen maximaliseren. Wij zullen er persoonlijk voor zorgen dat u zich verwend voelt, wow-moment geniet en zintuigen tekort komt.

Lees meer
 

Onvergetelijk, op elke manier!

Een cruise maar dan in onze eigen luxe comfortabele max 14 passagiers privé jet en uw eigen piloten en hosts. U zult zich vertroeteld voelen als een VIP!
Bagageservice, hotel en vliegveld heck in service en geen lange rijen of vervelende controles. Snelle transfers en korte vluchten besparen u kostbare tijd en energie die u kunt besteden aan meer ervaringen en bezienswaardigheden. Relaxed rondreizen van de ene naar de andere adembenemende world-class bestemming. Onze eigen piloten en hosts laten u mooie dingen zien en ervaren die u normaal over het hoofd zou zien. Een onvergetelijke vakantie met veel wow-momenten waar u nog lang van zult nagenieten en over zult napraten.

Lees meer
 

Onze gasten over WorldSkyCruise

Het enthousiasme van onze piloten en hosts waren, naast de prachtige bestemmingen en activiteiten, een onvergetelijke combinatie. We gaan volgend jaar zeker de nieuwe WorldSkyCruise doen.    De Heer en Mevrouw Terschelling

We hadden de rondreis in het Westen van de verenigde Staten al gedaan en het leek ons leuk om het op deze nieuwe manier te doen. We hebben dingen gezien en gedaan die de eerste keer aan ons voorbij gingen. De service en organisatie waren voortreffelijk.    De Heer en Mevrouw van den Brink

 

WorldSkyCruise op Facebook